Compresor cu surub ALUP LENTO 15 SCD, 2.8mc/min, 13bar

SOLICITA OFERTA
  • 0754.032.199
  • 0232.255.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

 


Compresor cu surub ALUP LENTO 15 SCD


Este un compresor fara ulei, cu injectie de apa, cu turatie variabila si transmisie directa. Este disponibil in varianta racita cu aer sau cu apa, cu sau fara uscator de aer incorporat. Furnizeaza aer comprimat de cea mai buna calitate, 100% fara ulei, conform ISO 8573-1 Class 0. Varianta cu uscator integrat garanteaza un punct de condens PDP < 3°C. Economie de energie de minim 35% in comparatie cu un compresor standard, datorita convertizorului ce asigura turatia variabila si a transmisiei directe. O variatie continua a debitului si presiunii de la 5 la 13 bari. Controlul si vizualizare digitala a parametrilor cu ajutorul microcontrolerului grafic integrat. Este economic si sigur in exploatare cu necesitati reduse de intretinere. Toata gama LENTO  este proiectata si construita avand in vedere cea mai inalta calitate a aerului si economisirea de energie electrica. Domenii de utilizare: alimentar, chimic, farmaceutic si in toate celelalte unde este necesar un aer 100% fara ulei.


ALUP KOMPRESOREN face parte din grupul ATLAS COPCO si este unul din marii producatori de compresoare industriale cu piston si surub ce furnizeaza solutii de inalta tehnologie si eficienta energetica, la preturi deosebit de competitive. Compresoarele sunt proiectate si construite prin respectarea standardului ISO9001, grup de compresie cu eficienta ridicata, nivel de zgomot mic, motoare electrice de inalta eicienta EEF1, clasa F, protectie IP55. Aerul refulat este de maxima calitate, certificat conform ISO 8573-1 Class 0.


ALUP produce o divesitate mare de compresoare cu surub: cu injectie de ulei - gama SCK de 3-40 KW actionate prin curele; - gama LARGO de 11-200 kW actionate prin cuplaj direct; - gama ALLEGRO de 8-260 KW actionate prin cuplaj direct cu debit variabil, cat si oil-free (fara ulei) cu injectie de apa - gama LENTO de 7,5 - 260 kW actionate prin cupalj direct, cu debit fix si variabil. Avantaje utilizari compresoarelor cu injectie de ulei sau apa se cuantifica prin intervale mari intre revizii, costuri mici de intretinere, consumuri optimizate de energie electrica prin utilizarea electromotarelor cu turatie variabila. Aerul comprimat obtinut este de inalta calitate datorita echipamentelor speciale de filtrare. Compresoarele cu surub se utilizeaza in toate domeniile industriale. Compresoarele oil-free se utilizeaza in special in industria chimica, farmaceutica si alimentara.

Cod Unic LENTO 15 SCD
Producator ALUP
Putere 15kW
Debitul de aer 1.3-2.8 mc/min
Presiune 5-13 bar
Tensiunea alimentare 400V/50Hz
Nivel zgomot 67
Dimensiuni (Lxlxh) 1976x974x1500
Greutate in Kg 700.00
Kit Livrare - compresor cu surub - carte tehnica in limba romana - certificat de conformitate pentru compresor si supapa de siguranta (documente ce sunt necesare pentru intocmirea cartii ISCIR)
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?

Captcha

Newsletter