In functie de valoare, produsele prezente in catalogul www.e-compresoare.ro pot fi achizitionate prin "Cerere de oferta" sau "Direct" din magazinul nostru online. Detalii mai jos:

Solicita oferta pret
Produsele cu valori mari si caracteristici tehnice complexe necesita o discutie in prealabil, intre specialistul nostru si dvs, deoarece alegerea echipamentului potrivit necesita calcule amanuntite.

Solicitati o oferta de pret completand formularul din pagina produsului sau contactati-ne telefonic pentru a discuta cu specialistii nostri.

Imediat ce cererea dvs va fi inregistrata, un specialist din cadrul companiei Global Tech va intocmi oferta si o va transmite catre dvs, telefonic sau electronic.

Raspunsul acordat in maxim 24 de ore va contine informatii clare si precise despre: pret, termen de livrare, modalitati de plata, plus alte mentiuni speciale.
De asemenea, specialistul nostru va va oferi consultanta tehnica de specialitate pentru alegerea produsului potrivit.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice cerere/nelamurire. Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.
Cumparati din magazinul online
Produsele cu valori mici si caracteristici tehnice mai simple pot fi achizitionate direct din magazinul nostru online Tools Store.

In cadrul magazinului online de scule, unelte si echipamente www.tools.store.ro veti gasi o gama variata de produse, destinate atat profesionistilor cat si amatorilor.

De asemenea, specialistii nostri sunt la dispozitia dvs pentru a va oferi suport tehnic, necesar achizitiei echipamentului potrivit.

Pentru a comanda un produs din magazinul online, trebuie sa adaugati produsul in cos, sa completati toate informatiile din formularul de comanda si sa confirmati comanda, apasand butonul "Plaseaza comanda". Imediat, veti primi pe adresa dvs de email confirmarea comenzii, iar in cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat telefonic de specialistul nostru pentru validarea comenzii si comunicarea termenului de livrare.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.