Compresor cu surub ALUP SCK 10, 1.2mc/min, 13bar

SOLICITA OFERTA
  • 0754.032.199
  • 0232.255.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Compresor cu surub ALUP SCK 10


Este un compresor cu surub cu injectie de ulei si cu transmisie prin curea standard. Este compact, puternic, ieftin si usor de intretinut cu un consum optimizat de energie. Superinsonorizat in varianta standard. Furnizeaza aer comprimat de foarte buna calitate, in mod eficient pe toata gama de debite si presiuni. Este comandat cu controler specializat de inalta performanta Air Control 4


Aceste modele se livreaza standard, fara rezervor de aer. Sunt disponibile in variante de 8, 10 si 13 bar.


ALUP KOMPRESOREN face parte din grupul ATLAS COPCO si este unul din marii producatori de compresoare industriale(piston, surub), ce furnizeaza solutii de inalta tehnologie si eficienta energetica, la preturi deosebit de competitive. Compresoarele sunt proiectate si construite prin respectarea standardului ISO9001, grup de compresie cu eficienta ridicata, nivel de zgomot mic, motoare electrice de inalta eicienta EEF1, clasa F, protectie IP55. Aerul refulat este de calitate, ulei rezidual < 3ppm, conform ISO 1217, Anexa C, cat si filtrare de inalta eficienta de 2 micronim.


Compresoarele din clasa SCK sunt compacte si, in functie de putere, sunt disponibile in patru variante costructive: standard, compresor montat pe rezervor de 200-500 litri), compresor standard cu uscator inglobat, compresor montat pe rezervor cu uscator de aer inclus. Compresoarele din aceasta serie se livreaza gata de operare. Sunt construite ergonomic pentru intretinere usoara, acces rapid la toate elementele ce se inlocuiesc in activitatea de service (filtre, curele, ulei, etc). Electromotoarele de antrenare sunt in clasa F, protectie IP55.


DOMENII DE UTILIZARE: mici si medii ateliere prelucrari mecanice, ateliere tamplarie, vopsitorii, service-uri auto pentru acţionare scule pneumatice.


ATENTIE: Modelul prezentat este fara rezervor aer si fara uscator incorporat (acestea se comanda separat)

Cod Unic SCK 10
Producator ALUP
Putere 7.5 kW
Debitul de aer 1.17/1.00/0.80 mc//min
Presiune 8/10/13 bar
Tensiunea alimentare 400V/50Hz
Nivel zgomot 61dB
Dimensiuni (Lxlxh) 965x666x1045 mm
Greutate in Kg 215.00
Kit Livrare - compresor cu surub - carte tehnica in limba romana - certificat de conformitate pentru compresor si supapa de siguranta (documente ce sunt necesare pentru intocmirea cartii ISCIR)
N/A N/A
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?

Captcha

Newsletter