Recuperator energie pentru compresor cu surub ALUP ENERGY BOX 90

SOLICITA OFERTA
  • 0754.032.199
  • 0232.255.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

ALUP Energy Box 90 este un recuperator de energie pentru compresoare cu surub in gama 90-160 Kw ce poate realiza economii de energie de pana la 94%, reducerea costurilor, îmbunătățirea productivității și reducere emisiilor de dioxid de carbon.


ALUP Energy Box reprezinta o modalitate extrem de ușoara si moderna, de a recupera o parte din energia consumată de compresoarele cu surub, cu ajutorul prin intermediul uleiului de racire,  energie care este altfel irosita. Prin conectarea Energy Box la compresorul dvs. suntem în măsură să furnizezam apă caldă sau aer încălzit ca un produs secundar al operațiunii de comprimare a aerului. Aceasta înseamnă că recuperam energia din circuitul de ulei de pe compresor, înlocuind astfel energia utilizată în mod normal pentru incalzirea cazanelor de combustibil sau instalații de încălzire.


Această apă încălzită (sau aer) poate fi folosit pentru o varietate de utilizări în camere de spălare, de exemplu, sau chiar orice proces care necesită apă încălzită sau fierbinte (până la 70 ° C). Această recuperare a energiei poate fi cu adevărat semnificativa în reducerea facturilor de energie și îmbunătățirea eficienței.


Energy Box este disponibil într-o fama larga de tipodimensiuni pentru a se potrivi cu orice marca de ulei injectat si compresor cu șurub in gama 11 - 160 kW. Pur și simplu selectați modelul bazat pe kW de compresor instalat și porniti un proces de economisire a energiei pe toata durata de functionare a compresorului.


Citeva dintre aplicațiile posibile de economisire a energiei provenite de la compresoare cu surub,  folosind Energy Box, în diferite industrii:


• Aplicatii generale: sisteme de incalzire, dusuri, hrana, apă caldă
• Alimentara: cazan pentru furaje proces, pasteurizare, uscare și opărire proces, sterilizare
• Chimica: sinteza de gaze, cracare cu abur, hrana pentru animale
• Farmaceutica: temperatura de întreținere, procesul de uscare, sterilizare, bariere de aburi
• Textila: uscare, finisare
• Energetica: alimentare turbina, umidificare, mediu de purjare
• si multe altele


Solutia de recuperare cu Alup Energy Box poate fi utilizata atat la compresoare cu surub cu racire pe apa cat si la cele cu racire pe aer.

Cod Unic Energy Box 90
Producator ALUP
Putere 55 - 90 KW
Tensiunea alimentare 400V/50Hz
Racord aer 1
Greutate in Kg 320.00
Kit Livrare Carti tehnice, instructiuni de utilizare
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter