Compresor cu surub ALUP SCK 9 X 200 PLUS, 0.92mc/min, 10bar

SOLICITA OFERTA
  • 0754.032.199
  • 0232.255.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Compresor cu surub ALUP SCK 9 X 200 PLUS


Este un compresor cu surub cu injectie de ulei si cu transmisie prin curea montat pe rezervor (vas tampon, butelie) de 200 litri cu uscator de aer inclus. Este mic, compact, puternic, ieftin si usor de intretinut cu un consum optimizat de energie. Superinsonorizat in varianta standard. Furnizeaza aer comprimat de foarte buna calitate, in mod eficient pe toata gama de debite si presiuni. Este comandat cu controler specializat de inalta performanta ALUP Controller Mini . Este dotat standard cu pornire stea-triunghi.


Aceste modele se livreaza cu compresorul cu surub montat pe rezervor (vas tampon, butelie)  de 200 litri cu uscatoare de aer incorporate. Sunt disponibile in variante de 8 sau 10 bar.


ALUPKOMPRESOREN face parte din grupul ATLAS COPCO si este unul din marii producatori de compresoare industriale(piston, surub), ce furnizeaza solutii de inalta tehnologie si eficienta energetica, la preturi deosebit de competitive. Compresoarele sunt proiectate si construite prin respectarea standardului ISO9001, grup de compresie cu eficienta ridicata, nivel de zgomot mic, motoare electrice de inalta eicienta EEF1, clasa F, protectie IP55. Aerul refulat este de calitate, ulei rezidual < 3ppm, conform ISO 1217, Anexa C.


Compresoarele din clasa SCK sunt compacte si, in functie de putere, sunt disponibile in patru variante costructive: standard, compresor montat pe rezervor de 200-500 litri), compresor standard cu uscator inglobat, compresor montat pe rezervor cu uscator de aer inclus. Compresoarele din aceasta serie se livreaza gata de operare. Sunt construite ergonomic pentru intretinere usoara, acces rapid la toate elementele ce se inlocuiesc in activitatea de service (filtre, curele, ulei, etc). Electromotoarele de antrenare sunt in clasa F, protectie IP55.


DOMENII DE UTILIZARE: mici si medii ateliere prelucrari mecanice, ateliere tamplarie, vopsitorii, service-uri auto pentru acţionare scule pneumatice.

Cod Unic SCK 9 X 200 PLUS
Producator ALUP
Putere 5.5 kW
Debitul de aer 1.01/0.92 mc/min
Presiune 8/10 bar
Tensiunea alimentare 400V/50Hz
Nivel zgomot 64
Dimensiuni (Lxlxh) 1420x575x1255 mm
Greutate in Kg 185.00
Kit Livrare - compresor cu surub - rezervor de 200 litri - uscator de aer - pornire stea triunghi - carte tehnica in limba romana - certificat de conformitate pentru compresor, rezervor si supapa de siguranta (documente ce sunt necesare pentru intocmirea cartii ISCIR)
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter